Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

Dinamo, foarte aproape să ajungă la acord cu sponsorul principal! Cât ar putea încasa anual

Dinamo Publicat pe 2 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20660300/1/vlad-morar.jpg

Dinamo nu se gândeşte doar la salvarea de la retrogradare în acest final de Casa Liga 1, ci şi la prelungirea contractelor de sponsorizare, printre care şi acela cu sponsorul tehnic, Macron. Din câte se pare, sunt şanse să se ajungă la acorduri în cazul ambelor cazuri.

Dinamo vrea prelungirea contractului cu Unibet, care expiră la finalul actualei stagiuni. ”Câinii” ar putea avea un plus important financiar, înţelegerea din acest moment fiind de 300.000 de euro. Ei îşi doresc 500.000 de euro pe an, dar şansele să se bată palma sunt mai multe pentru 400.000 de euro.

Cu datorii de 300.000 de euro pentru spnsorul tehnic Macron, Dinamo are şanse să ajungă şi cu acesta la un acord, potrivit Fanatik.

Dinamo, victorie cu Chindia!

Dinamo a reuşit o victorie importantă în faţa Chindiei Târgovişte, scor 2-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Odată cu această victorie, „câinii” au obţinut 3 puncte preţioase şi s-au apropiat la 6 puncte de CS Mioveni, prima formaţie deasupra liniei roşii. Chindia se află tot la 6 puncte distanţă.

Prima repriză a fost foarte slabă, fără ocazii importante, dar în cea de-a doua jocul s-a schimbat. Au existat ceva mai multe incursiuni şi faze interesante, iar în final, Dinamo s-a impus.

Vlad Morar a reuşit o fază superbă în minutul 66, a driblat trei adversari şi a înscris elegant, pe lângă Căbuz. Al doilea gol a venit prin Irobiso, în minutul 81. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele