Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Dinamo îl vrea pe Ricardinho de la FC Voluntari

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 7 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20541018/1/fc-voluntari-gaz-metan-medias-play-off-liga-1-betano-14-04-2019.jpg

Dinamo este interesată să îl aducă în Ştefan cel Mare pe Ricardinho (27 de ani), pe numele său complet Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, informează Gazeta Sporturilor.

Conducerea ”câinilor” încearcă să profite de situaţia incertă a lui Ricardinho de la FC Voluntari, care nu a făcut deplasarea în ultimul cantonament al ilfovenilor din Antalya.

Fundaşul dreapta portughez a fost om de bază la Voluntari în ultimii ani, adunând 91 de meciuri, nouă goluri şi cinci pase decisive. Inclusiv în stagiunea curentă a jucat de 22 de ori (de 20 în Casa Liga 1 şi de două ori în Cupa României).

Dacă mutarea se va realiza, ar fi a doua lovitură importantă dată de Dinamo în iarnă, după aducerea căpitanului Academicii din Clinceni, Răzvan Patriche. Iuliu Mureşan şi Flavius Stoican şi-au stabilit ca stategie recrutarea fotbaliştilor activi în prima parte a sezonului.

”Sigur că vor pleca unii jucători, dar nu atât de mulţi. Pentru că dacă pleacă 15 sau 16, trebuie să faci o altă echipă şi iarna e foarte greu, pentru că nu se finalizează contractele şi noi nu ne permitem să aducem jucători pe sume de transfer, ci doar jucători liberi.

Nu vom face multe transferuri, dar vom aduce pe posturile unde avem nevoie, jucători care au făcut pregătirea cu echipe de Liga 1 şi care au jucat o parte din meciuri.”, declara Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele