Ultima oră
Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice Tom Cruise, star al ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice
Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr! Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la Şelimbăr!
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract

Dinamo, în negocieri avansate cu Nicolae Muşat. ”Câinii” pot face un transfer total neaşteptat

Dinamo Publicat pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20755273/1/dinamo-liga-2.jpg

Nicolae Muşat este fotbalistul pe care Dinamo l-ar putea lua în această vară, după ce l-a adus pe Bogdan Gavrilă. Formaţia din ”Ştefan cel Mare” a început deja negocierile cu fundaşul de 35 de ani, care a mai evoluat pentru formaţia din Bucureşti.

Conform ProSport, Dinamo şi apărătorul se află în discuţii avansate, astfel că o eventuală colaborare între părţi, semnarea unui contract, este foarte mare. Sezonul trecut la FC Argeş, Muşat a jucat în 28 de meciuri, dar acum contractul său cu piteştenii nu va fi prelungit.

Bogdan Gavrilă, primul transfer făcut de Dinamo

Mijlocaşul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat, luni, un contract cu Dinamo 1948 şi a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica.

Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă ştie ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roşu între anii 2014 şi 2016, 48 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile.
 
Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Politehnica Iaşi şi Gloria Buzău.
Ethnikos (Cipru), Valletta şi Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră.
 
"Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare şi sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!", a spus el pentru pagina de Facebook a dinamoviştilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele