Ultima oră
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni
Victor Wembanyama a fost desemnat cel mai bun debutant al anului Victor Wembanyama a fost desemnat cel mai bun debutant al anului
Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”

Dinamo, în negocieri avansate cu un jucător de la FCSB. Nicolescu anunţă mutări la clubul din ”Ştefan cel Mare”. ”Suntem aproape să închidem!

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21436790/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-2.jpg

Dinamo îi vrea pe Damjan Djokovic şi pe Dorin Rotariu, iar Gigi Becali ar fi dispus să îi cedeze gratuit în ”Ştefan cel Mare” pe cei doi, dacă oficialii ”câinilor” reuşesc să îi convingă.

Administratorul special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit despre negocierile cu Djokovic, dar a mărturisit că mijlocaşul croat nu e 100% dacă vrea să vină la Dinamo. Cu toate acestea Nicolescu a dezvăluit că sunt aproape să semneze cu alţi doi jucători.

”Nu ştiu exact ce îşi doreşte (n.r. - Damjan Djokovic), noi am avut nişte discuţii. Aţi văzut că a spus şi Mister aseară că avem nevoie de jucători care să dea 100% pentru Dinamo. Am avut mai multe discuţii cu peste 20 de jucători.

Suntem aproape să închidem cu unul sau doi jucători. Cu siguranţă, e o listă complementară.

O să vedem care dintre jucători sunt mai bănuitori în ceea ce îşi doresc şi vom vedea pe cine alegem. Eu nu vreau să vorbesc public despre sume, dar să ştiţi că nu mereu ce se vehiculează prin presă este şi realitatea”, a spus Andrei Nicolescu.

Djokovic a bifat 23 de confruntări, patru goluri şi o pasă decisivă în tricoul lui FCSB.

Giani Kiriţă, mulţumit de cum se comportă Dinamo sub comanda lui Zeljko Kopic

Fostul apărător a afirmat că tehnicianul este cel potrivit pentru Dinamo. Cunoscut ca o persoană care spune lucrurilor pe nume, de multe ori cu o analiză dură, Kiriţă este mulţumit de cum s-a comportat până acum Kopic şi este convins că, dacă îi vor fi aduşi jucătorii pe care îi cere, poate îndeplini obiectivul.

Se vede că mentalitatea lui e una sănătoasă. Mie în primul rând mi-a plăcut discursul de după meci. A zis: ‘OK, am câştigat, punct. Urmează meciul următor’. Ăsta e discurs de profesionist. Fără să vină jucători poate să fie super profesionist. Nu are cum să reuşească.

Depinde ce jucători or să vină la Dinamo. Dacă nu o să vină jucători care sunt buni pentru Dinamo şi să ştie ce înseamnă să joace la o echipă precum Dinamo şi să o salveze de la retrogradare, atunci lucrurile se vor complica”, a spus Giani Kiriţă pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele