Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu, out din Europa League, deşi au avut o revenire spectaculoasă la Larnaca

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20901504/1/dinamo-kiev-5.jpg

Echipa engleză Arsenal Londra a pierdut joi, în deplasare, scor 0-2, meciul cu formaţia olandeză PSV Eindhoven, în etapa a cincea a grupelor Europa League. Fenerbahce şi Dinamo Kiev au reuşit să-şi egaleze adversarele deşi au fost conduse cu trei şi două goluri avans.

Deja calificată în turul următor, Arsenal Londra a pierdut meciul din Olanda cu PSV, iar cele două formaţii merg mai departe în primăvară.

În grupa B, Rennes a condus la Istanbul cu 3-0 în minutul 30, însă Fenerbahce a revenit spectaculos, egalând în minutul 88. Cu câte 11 puncte în clasament, Fenerbahce şi Rennes sunt echipele calificate mai departe.

Dinamo Kiev, echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a reuşit un egal la Larnaca, cu AEK. Ucrainenii au fost conduşi cu 3-1 şi au egalat cu o dublă a lui Garmash, în minutele 82 şi 90+2. Este primul punct reuşit în grupă de către Dinamo Kiev, care este pe ultima poziţie a clasamentului.

Betis s-a impus la Razgrad, cu Ludogoreţ, şi este prima în grupa C, cu 13  puncte. Lupta pentru al doilea loc calificant se dă între Ludogoreţ (7 puncte) şi AS Roma (4 puncte).

În grupa D, Union St Gilloise a învins la Malmo şi este calificată în primăvară, cu 13 puncte.

Lazio, cu Ştefan Radu doar pe bancă, a învins pe Midtjylland cu 2-1 şi conduce în grupa F, cu 8 puncte.

Rezultate înregistrate joi în Europa League:

Grupa A: FC Zurich – Bodo Glimt 2-1, PSV Eindhoven – Arsenal Londra 2-0.

Grupa B: Fenerbahce – Rennes 3-3; AEK Larnaca – Dinamo Kiev 3-3

Grupa C: Ludogoreţ - Betis Sevilla 0-1

Grupa D: Union Berlin – Sporting Braga 1-0, Malmo – Union St Gilloise 0-2.

Grupa F: Lazio – Midtjylland 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele