Ultima oră
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult” VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

Dinamo le arată obrazul celor de la FC Argeş: ”Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!”

FC Argeș Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21216779/1/dinamo-bucuresti-fc-arges-baraj-promovare-superliga-superbet-29-05-2023.jpg

FC Dinamo a precizat, vineri, într-un comunicat, că demersul FC Argeş de solicitare a retragerii licenţei pentru Liga 1 primită de dinamovişti este “totalmente nefondat”.

“Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!”, a menţionat FC Dinamo.

“Clubul DINAMO 1948 Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram următoarele, ca răspuns la demersul efectuat de către FC Argeş la Federaţia Română de Fotbal:

În primul rând, termenul de contestaţie pentru acordarea licenţei cluburilor a fost depăşit, încă din data de 31 mai. Orice contestaţie ulterioară este considerată tardivă.

În al doilea rând, clubul Dinamo 1948 S.A. a obţinut licenţa pentru Liga I prin prisma existenţei unui plan de reorganizare deja aprobat de către instanţa competentă, în conformitate cu care societatea funcţionează astăzi. Demersurile actuale făcute de către club şi administratorul judiciar sunt în vederea modificării planului în vigoare.

Totodată, cu privire la pretinsele creanţe menţionate de către FC Argeş, acestea au fost evaluate atât de către instituţia competentă de acordare a licenţelor, anume Federaţia Română de Fotbal, cât şi de un auditor independent, extern, contractat de către aceasta. Concluzia la care au ajuns ambele părţi este că Dinamo 1948 S.A. îndeplineşte integral cerinţele de licenţiere pentru Liga I, sezonul competiţional 2023-2024.

Considerăm că acest demers este totalmente nefondat. De asemenea, acesta a fost efectuat tardiv de către FC Argeş în cunoştinţă de cauză - acest club deţinând o licenţă de Liga I şi cunoscând foarte bine termenul pentru contestaţii. Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!

Clubul Dinamo 1948 S.A. a îndeplinit cerinţele regulamentare de participare în Liga I, începând cu sezonul următor, iar singurul pas rămas va avea loc pe terenul de fotbal, în partida disputată mâine, la Mioveni.

Aşteptăm cât mai mulţi dinamovişti alături de noi şi suntem convinşi că jucătorii şi Ovidiu Burcă îşi vor face din nou datoria în teren, acolo unde trebuie decis totul! Fie ca cel mai bun să învingă şi avem convingerea că la finalul partidei ne vom bucura, împreună”, este comunicatul grupării bucureştene.

FC Argeş a cerut retragerea licenţei de Liga 1 primită de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi câştigarea barajului împotriva „câinilor roşii” la masa verde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele