Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo le arată obrazul celor de la FC Argeş: ”Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!”

FC Argeș Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21216779/1/dinamo-bucuresti-fc-arges-baraj-promovare-superliga-superbet-29-05-2023.jpg

FC Dinamo a precizat, vineri, într-un comunicat, că demersul FC Argeş de solicitare a retragerii licenţei pentru Liga 1 primită de dinamovişti este “totalmente nefondat”.

“Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!”, a menţionat FC Dinamo.

“Clubul DINAMO 1948 Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram următoarele, ca răspuns la demersul efectuat de către FC Argeş la Federaţia Română de Fotbal:

În primul rând, termenul de contestaţie pentru acordarea licenţei cluburilor a fost depăşit, încă din data de 31 mai. Orice contestaţie ulterioară este considerată tardivă.

În al doilea rând, clubul Dinamo 1948 S.A. a obţinut licenţa pentru Liga I prin prisma existenţei unui plan de reorganizare deja aprobat de către instanţa competentă, în conformitate cu care societatea funcţionează astăzi. Demersurile actuale făcute de către club şi administratorul judiciar sunt în vederea modificării planului în vigoare.

Totodată, cu privire la pretinsele creanţe menţionate de către FC Argeş, acestea au fost evaluate atât de către instituţia competentă de acordare a licenţelor, anume Federaţia Română de Fotbal, cât şi de un auditor independent, extern, contractat de către aceasta. Concluzia la care au ajuns ambele părţi este că Dinamo 1948 S.A. îndeplineşte integral cerinţele de licenţiere pentru Liga I, sezonul competiţional 2023-2024.

Considerăm că acest demers este totalmente nefondat. De asemenea, acesta a fost efectuat tardiv de către FC Argeş în cunoştinţă de cauză - acest club deţinând o licenţă de Liga I şi cunoscând foarte bine termenul pentru contestaţii. Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!

Clubul Dinamo 1948 S.A. a îndeplinit cerinţele regulamentare de participare în Liga I, începând cu sezonul următor, iar singurul pas rămas va avea loc pe terenul de fotbal, în partida disputată mâine, la Mioveni.

Aşteptăm cât mai mulţi dinamovişti alături de noi şi suntem convinşi că jucătorii şi Ovidiu Burcă îşi vor face din nou datoria în teren, acolo unde trebuie decis totul! Fie ca cel mai bun să învingă şi avem convingerea că la finalul partidei ne vom bucura, împreună”, este comunicatul grupării bucureştene.

FC Argeş a cerut retragerea licenţei de Liga 1 primită de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi câştigarea barajului împotriva „câinilor roşii” la masa verde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele