Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo mai ia un fotbalist de la Gaz Metan: Christian Irobiso ajunge şi el în Şoseaua Ştefan cel Mare!

Dinamo Publicat pe 22 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20613232/1/bb.jpg


Dinamo continuă să transfere jucători rămaşi liberi de contract la finalul experienţei cu Gaz Metan. După Grădinaru, Moura şi Morar, câinii s-au înţeles şi cu vârful Christian Irobiso (28 de ani), care va semna miercuri înţelegerea cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
Irobiso a fost unul dintre ultimii jucători ai Gazului care şi-au înaintat memoriul pentru a deveni liberi de contract, eveniment care se va produce în cursul zilei de miercuri, atunci când Comisia de Disciplină din cadrul FRF îi va oferi dezlegarea necesară pentru a putea semna cu altă echipă. Conform ProSport, tot miercuri îşi va aşterne semnătura pe înţelegerea propusă de conducerea bucureştenilor, putând fi chiar apt pentru derby-ul cu Rapid, programat vineri, în direct la Look Sport.
 
Venit anul trecut la Gaz Metan Mediaş, de la Varzim, Irobiso e cotat la 250.000 de euro, a jucat 21 de meciuri în acest sezon, a marcat două goluri şi a oferit trei pase decisive în tricoul medieşenilor.
 
Vârf cu dublă cetăţenie, nigeriană şi portugheză, Irobiso poate juca atât în centrul liniei de atac, cât şi în partea stângă, şi e văzut de Flavius Stoican drept omul care poate pune din plin umărul la revitalizarea ofensivei lui Dinamo, care a rămas datoare în ultimele luni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele