Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Dinamo mai primeşte o lovitură! Prima reacţie a conducerii: "E o decizie ciudată a FIFA"

Dinamo Publicat pe 11 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20917007/1/iacob.jpg


Lovitură pentru Dinamo din partea FIFA. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a ales cu interdicţia de a transfera jucători în următoarea perioadă de mercato.
 
În momentul în care lucrurile începeau să meargă în direcţia dorită de Ovidiu Burcă şi antrenorul se gândea că în iarnă ar putea întări lotul cu o serie de jucători noi, dinamoviştii au primit o nouă veste proastă: din cauza datoriilor faţă de foşti jucători şi angajaţi, clubul are interzis la transferuri în perioada de mercato dintre 17 ianuarie şi 13 februarie.
 
Decizia forului internaţional a fost confirmată şi de către Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, cel care are încredere că, totuşi, va reuşi să scape de interdicţia la transferuri şi să-i ofere lui Ovidiu Burcă şansa de a creiona un lot mai puternic pentru partea a doua a sezonului 2022/2023:
 
"Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns. Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă", a declarat Iacob, pentru Antena Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele