Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Dinamo-Petrolul: Jandarmeria anunţă că au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, la stadionul Arcul de Triumf

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 26 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21296033/1/fumigena.jpg

Jandarmeria Capitalei a anunţat, sâmbătă, că au continuat activităţile de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa meciul Dinamo - Petrolul din etapa a VII-a a Superligii.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază şi modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările.

Jandarmeria subliniază că deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracţiune şi se pedepseşte în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Meciul Dinamo - Petrolul, contând pentru etapa a 7-a a Superligii, va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.45, în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele