Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo pregăteşte un nou transfer! Atacantul din Ligue 2 este aproape de a semna

Dinamo Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20567858/1/profimedia-0492878326.jpg

Desire Segbe Azankpo, un atacant în vârstă de 28 de ani, se află la un pas de a semna cu Dinamo, informează Gazeta Sporturilor.

”Câinii” sunt foarte aproape să îşi întărească ofensiva cu vârful african, care în ultimii doi ani a jucat în ligile inferioare din Franţa.

Atacantul născut în Benin se află în tratative avansate cu trupa din Ştefan cel Mare, conform sursei citate. Desire Segbe Azankpo a jucat în ultima jumătate de an la USL Dunkerque (locul 19 din 20 în Ligue 2), grupare în tricoul căreia a marcat un gol în 16 meciuri.

FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot sunt echipele din ligile inferioare din Franţa pentru care a mai evoluat Azankpo. În CV-ul său se mai găsesc şi trupe din afara ”Hexagonului” la FK Senica (Slovacia) şi Oldham Athletic (Anglia).

Vârful de formă al lui Desire Segbe Azankpo a fost atins la FC Villefranche, pentru care a contribuit decisiv la 10 goluri în 23 de meciuri (de 6 ori a marcat, de 4 ori a pasat decisiv).

14 meciuri pentru prima reprezentativă din Benin are Desire Segbe Azankpo, în tricoul căreia a debutat în mai 2014, la câteva zile după ce împlinise 21 de ani.

Azankpo nu este singurul vârf cu care s-a înţeles conducerea ”câinilor” în aceste zile. Nikola Mandic (atacant central, 26 de ani), care a jucat ultima dată la Rudar Prijedor, în Bosnia, va ajunge în ”Ştefan cel Mare” la începutul săptămânii viitoare.

Toate mutările făcute de Dinamo în perioada de mercato din iarnă: 

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovic (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (CFR Cluj)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Ţîră (liber)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele