adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Dinamo se întăreşte! Cine este jucătorul care vine să pună umărul la revenirea în Casa Liga 1

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20743882/1/279445749-411780814284738-4466979925130125218-n.jpg

Dinamo este nevoietă să se descurce fără o companie de transferuri spectaculoase, după retrogradarea în Liga 2. Lotul se va reuni pe 20 iunie, sub comanda antrenorului Gică Mihali.

Primul venit al verii în lotul ”câinilor” va fi Daniel Dinu (18 ani), informează Fanatik. Acesta a impresionat în Liga Elitelor în tricoul lui Dinamo, care a reuşit să acceadă până în semifinalele competiţiei.

Cel mai probabil lotul va fi completat cu mai mulţi juniori.

Pleacă şi Steliano Filip

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a declarat, joi, că speră să atragă alte persoane care să susţină echipa, dar a subliniat că aceasta are nevoie în continuare nevoie de suporteri.

Zăvăleanu a anunţat o nouă plecare de la Dinamo, a lui Steliano Filip.

”Ca urmare a lotului adus de domnul Rednic, tragem ponoase. Am primit o nouă interdicţie la transferuri, a 5-a cred, din cauza lui Gluhakovic. Am avut banii pentru a plăti, deci probabil azi sau mâine se va ridica această interdicţie. Am căzut la o înţelegere cu Steliano Filip.

Vom desface astăzi contractul dacă şi clubul la care pleacă va fi de acord cu pretenţiile noastre, care nu sunt foarte împovărătoare. Eu cred că vor fi de acord.

Domnul Badea a spus că nu are o problemă să cedeze folosinţa cu titlul gratuit pe perioadă nedeterminată cu sigla respectivă, noi avem şi cealaltă variantă. Dacă se vor concretiza discuţiile cu domnul Badea, vom discuta şi cu suporterii şi vom vedea dacă vom merge pe linia <câinilor> sau dacă o să implementăm noua siglă.

Dinamo are nevoie de bani, dar mai degrabă are nevoie de un preşedinte care să se ocupe de o mulţime de lucruri, precum numirea antrenorului şi altele. În momentul de faţă, domnul Iuliu Mureşan nu a mai încasat salariul de luni bune şi, da, are drept de semnătură până la numirea noului administrator special", a declarat Zăvăleanu, într-o conferinţă de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele