Ultima oră
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”

Dinamo se reunşete! Pe ce jucători se bazează Gică Mihali

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20744912/1/dinamo-u-cluj.jpg

Dinamo începe bătălia pentru revenirea în Casa Liga 1. ”Câinii” vor fi conduşi de pe banca tehnică de Gică Mihali (56 de ani), venit de la echipa U19, care a impresionat în Liga Elitelor.

Lotul se va reuni luni, iar din acesta au rămas mai mulţi jucători din sezonul precedent. Plecările au fost compensate cu fotbalişti de la tineret, iar în funcţie de situaţia financiară se va contura lista de transferuri.

Jonathan Rodriguez a dezvăluit că nu se grăbeşte să plece de la Dinamo, deşi s-a zvonit că ar fi dorit de Universitatea Cluj. Argentinianul a fost cedat împrumut la ”câini” de către campioana României, unde a fost om de bază în mandaul lui Dusan Uhrin.

Rodriguez mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 şi a anunţat că se va prezenta la reunirea lotului. Dacă va fi lăsat să continuie la Dinamo, atunci va fi un mare plus pentru ”câini”.

 

Lotul care va fi prezent la reunire:

Portari: Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu;

Fundaşi: Gabriel de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Ţone;

Mijlocaşi: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Creţu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanţi: Mario Şutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele