Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

Dinamo şi-a găsit o nouă casă! Unde vor disputa "alb-roşii" meciurile de pe teren propriu

Dinamo Publicat de Vlad Militaru pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21499990/4/dinamo-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-18-02-2024-3.jpg

Dinamo merge din ce în ce mai bine în Superliga şi a înregistrat două victorii consecutive, cu Farul şi Oţelul Galaţi, iar "câinii" speră din nou la salvarea de la retrogradare.

Unde va juca Dinamo meciurile de acasă

În cazul în care stadionul "Arcul de triumf" va fi indisponibil pentru meciurile lui Dinamo, "alb-roşii" sunt nevoiţi să îşi găsească un alt stadion pentru meciuril de de acasă pănă la construirea noii arene din Ştefan cel Mare. Oficialii clubului au căutat mai multe soluţii şi se pare că ar fi ajuns la un acord în acest sens.

Potrivit Fanatik, Dinamo ar urma să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Eugen Popescu" din Târgovişte. Clubul se află în negocieri cu conducătorii formaţiei din liga secundă şi se pregătesc să semneze contractul pentru folosirea arenei.

Arena din Târgovişte a fost inaugurată pe 19 mai 2023, în meciul în care Chindia a încheiat la egalitate cu FC Voluntari scor 2-2, în ultima etapă a play-out-ului din sezonul trecut al SuperLigii. În urma acestui duel, formaţia dâmboviţeană a retrogradat în eşalonul secund.

Dinamo a mai fost respinsă de Chindia

Nu este pentru prima dată când Dinamo se află în negocieri cu oficialii Chindiei pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu la Târgovişte. În prima etapă din actuala ediţie a Superligii, câinii au mai cerut să joace aici, din cauza unor probleme cu montarea sitemului VAR pe Arcul de Triumf, însă au fost refuzaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele