Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Dinamo şi-a stabilit amicalele iernii. ”Câinii” vor juca cu rivale din campionat

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 8 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20542199/1/din.jpg

Dinamo şi-a perfectat amicalele acestei iernii. ”Câinii” vor întâlni pe 12 şi 15 ianuarie formaţii din Casa Liga 1, deoarece nu vor efectua cantonament extern.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că dinamoviştii vor juca pe 12 cu CS Mioveni, iar trei zile mai târziu vor da piept cu Farul. Cu ambele formaţii au jucat în finalul anului trecut.

Cu CS Mioveni au cedat cu 2-1, după ce au condus până în minutul 90+3, iar la final Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fani, apoi Farul i-a învins câteva zile mai târziu, cu 2-0.

A mai reziliat un jucător

Andre Pinto, fundaşul central portughez în vârstă de 32 de ani, şi-a reziliat în cursul zilei de vineri contractul cu Dinamo Bucureşti, informează Gazeta Sporturilor.

Pinto a ajuns în ”Groapă” în luna octombrie a anului trecut, iar de atunci a devenit un om de bază. Portughezul cu 41 de partide pentru Sporting Lisabona a adunat pentru Dinamo nouă meciuri ca integralist. Stoperul a solicitat desfacerea înţelegerii, nemulţumit fiind de situaţia financiară de la club.

Deşi nu au fost nesatisfăcuţi de randamentul lui Pinto, şefii din Ştefan cel Mare nu au încercat să îl convingă să îşi schimbe decizia. Motivul este reprezentat de salariul de 8.000 de euro lunar pe care acesta îl încasa. Constantin Nica (28 de ani) este următorul, conform sursei citate, pe lista rezilierilor.

Şi Steliano Filip câştigă aceiaşi bani. Apărătorul lateral stânga ar fi dispus să renunţe la toate salariile restante pentru a deveni liber de contract.

În schimb, Dinamo vrea să îl aducă pe Juan Bautista Cascini (24 de ani), golgheterul Academicii din Clinceni, autor a şapte goluri în acest sezon. Cascini nu îşi mai doreşte să continue la Academica. Şi Ricardinho (27 de ani), fundaşul dreapta de la FC Voluntari, se numără pe lista de dorinţe a lui Flavius Stoican.

Până acum, în Ştefan cel Mare, a fost adus doar Răzvan Patriche (fundaş central, 35 de ani), fostul căpitan al Academicii din Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele