Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Dinamo, spre al 15-lea transfer al verii. Pablo de Blasis a redevenit o opţiune pentru "câini"

Superliga Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19516787/1/qw.jpg


Pablo de Blasis (32 de ani), liber de contract după despărţirea de spaniolii de la Eibar, poate fi al 15-lea şi ultimul transfer al lui Dinamo în această perioadă.
 
Mijlocaşul ofensiv argentinian de doar 1.65 metri s-a aflat pe lista lui Pablo Cortacero la începutul perioadei de transferuri, dar a crezut că poate obţine un contract în Spania şi a amânat un răspuns final către conducerea din Ştefan cel Mare. Acum, anunţă presa din spania, câinii au revenit pe pista de Blasis, care mai e dorit şi de Alcorcon, echipă din al doilea eşalon al fotbalului spaniol.
 
De Blasis e cotat la 1,4 milioane de euro, iar sezonul trecut a jucat 30 de meciuri pentru Eibar în LaLiga, reuşind să contribuie cu două goluri şi trei pase de gol. Lansat în fotbal de Gimnasia, are ca puncte de reper ale carierei experienţele la Mainz şi Eibar, de unde a plecat încă din luna iulie a acestui an.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele