Ultima oră
Klaus Iohannis, prezent la meciul dintre Irina Begu şi Iga Swiatek. Reacţia româncei Klaus Iohannis, prezent la meciul dintre Irina Begu şi Iga Swiatek. Reacţia româncei
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 19:00, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 19:00, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului în cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului în cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională
JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele

JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele
Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”

Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”
Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21598873/1/screenshot-63.png

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară. 

Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani. Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. 

După meci, Vasile Miriuţă a fost prezent la Prima Sport şi a analizat situaţia de la Dinamo. Antrenorul susţine că la echipa bucureşteană trebuie făcute mai multe schimbări în sezonul viitor, punând accent pe situaţia financiară a clubului din Ştefan cel Mare. 

”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!”

”Trebuie nişte schimbări. Trebuie în primul rând oameni cu bani. Oameni care se pricep la fotbal şi oameni care au bani”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

 

Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele