Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo trece din nou prin momente tumultoase! Dorin Şerdean a câştigat procesul şi trebuie repus preşedinte

Dinamo Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20635540/1/1611569066487.jpg

La Dinamo a apărut o nouă situaţie bizară. Dorin Şerdean, noul acţionar majoritar al „câinilor”, a câştigat un proces important cu clubul dinamovist. Şerdean a fost demis în ianuarie 2021 din funcţia de preşedinte al lui Dinamo şi a dat în judecată clubul.

Acum, acesta a câştigat respectivul proces. Astfel că Dinamo este obligată să-l reangajeze pe Dorin Şerdean şi mai trebuie să-i plătească aproximativ 14 salarii, care reprezintă remuneraţia din momentul în care a fost dat afară printr-o decizie a Consiliului de Administraţie.

Trebuie menţionat că decizia nu este una definitivă şi se poate face apel.

„O să vină vremea să dau toate cărţile pe faţă cu aceşti indivizi care au pus mâna pe Dinamo. Eu am nişte lucruri neterminate acolo şi mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să îşi facă mendrele. O vom rezolva în instanţă. M-au ameninţat şi au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine”, declara Şerdan la acel moment. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20635540/2/serdean.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele