Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

”Dinamo va fi un club frumos, în Liga I, cu stadion nou”. Ovidiu Burcă are ambiţii mari, dar situaţia din clasament nu îi surâde

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20932141/1/ov-burca.jpg

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Hlistei, în minutul 49.

Deşi Dinamo are şanse mici să mai prindă un loc de play-off în eşalonul secund, Ovidiu Burcă a declarat că în curând echipa va arăta mult mai bine şi va fi din nou un nume de referinţă în prima ligă.

”Dinamo va fi un club frumos, în Liga I, cu stadion nou. Va valora 50 de milioane de euro! Acum costă două milioane, e o oportunitate de a investi în Dinamo, acest club e o poveste frumoasă.

Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea şi luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm aşa!

Am mers pe sârmă de când am venit aici. Nu poţi să construieşti ceva durabil în două luni, după ce alţii au distrus atâţia ani! Am putea face faţă la presiune, cu bugetul Iaşului, cu lotul Iaşului.

Mergem la Braşov să câştigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creştem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă aşteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două.
S-a simţit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Borduşanu”,
au fost concluziile lui Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele