Ultima oră
Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”

”Dinamo va fi un club frumos, în Liga I, cu stadion nou”. Ovidiu Burcă are ambiţii mari, dar situaţia din clasament nu îi surâde

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20932141/1/ov-burca.jpg

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Hlistei, în minutul 49.

Deşi Dinamo are şanse mici să mai prindă un loc de play-off în eşalonul secund, Ovidiu Burcă a declarat că în curând echipa va arăta mult mai bine şi va fi din nou un nume de referinţă în prima ligă.

”Dinamo va fi un club frumos, în Liga I, cu stadion nou. Va valora 50 de milioane de euro! Acum costă două milioane, e o oportunitate de a investi în Dinamo, acest club e o poveste frumoasă.

Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea şi luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm aşa!

Am mers pe sârmă de când am venit aici. Nu poţi să construieşti ceva durabil în două luni, după ce alţii au distrus atâţia ani! Am putea face faţă la presiune, cu bugetul Iaşului, cu lotul Iaşului.

Mergem la Braşov să câştigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creştem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă aşteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două.
S-a simţit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Borduşanu”,
au fost concluziile lui Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele