Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Dinamo va juca în cele din urmă cu spectatori primul meci din Liga 2

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20801099/1/dinamo-liga-2.jpg

 

Retrogradată în premieră în Liga 2, după 74 de ani de istorie, Dinamo debutează joi în noul sezon. Adversara „câinilor” va fi o altă echipă care revendică o istorie specială, Progresul Spartac Bucureşti.

Dacă Dinamo a retrogradat pentru prima dată, la finele sezonului trecut, Progresul vine din Liga a treia şi are ambiţii mari. Alături de Steaua şi Dinamo, urmaşii trupei din Parcul cu Platani vor da culoare eşalonului secund fotbalistic şi vor multiplica miza.

Confruntarea se va juca pe arena din Clinceni. Locaţia iniţială trebuia să fie Buftea, dar şansele că meciul să se joace fără spectatori erau foarte mari pe această arenă.

"VICTORIE! După mai multe lovituri primite de Progresul legate de organizarea meciurilor în primele etape din Liga a 2-a, de la inabilitatea de a ne omologa propriul stadion, la vestea că derby-ul cu Dinamo s-ar fi putut juca cu porţile închise, în sfârşit primim o veste bună.

Clubul nostru a primit, acum câteva minute, aprobarea instituţiilor pertinente de a muta meciul Progresul Spartac – Dinamo Bucureşti pe Clinceni Arena, unde se va juca cu spectatori!"
, este comunicatul celor de la Progresul.

Programul transmisiunilor primei etape din Liga 2:

  • Joi, de la ora 18:00: Progresul Spartac - Dinamo
  • Vineri, de la ora 17.00: Slobozia - Baia Mare - Prima Sport 1
  • Sâmbătă, de la ora 11.30: Oţelul Galaţi - Poli Iaşi - Prima Sport 1
  • Marţi, de la ora 20.30: Steaua - Metaloglobus - Prima Sport 1

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele