Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Dinamo vrea să împrumute un atacant din Serie B, în ultima zi de mercato. Iuliu Mureşan: "Vom avea făcute opt sau nouă transferuri"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20385421/3/iuliu-muresan.jpg

Dinamo a avut interdicţie la transferuri şi n-a putut aduce niciun jucător în această vară, din cauza sancţiunii primite de la FIFA. ‘Roş-albii’ au mutat rapid în ultimele zile şi au transferat opt jucători până acum. Ultimul pe listă este un atacant italian, care evoluează în Serie B, iar Iuliu Mureşan a confirmat negocierile avansate pentru un împrumut.

Atacantul pe care Dinamo urmează să-l aducă este Pietro Iemmello (29 de ani), potrivit Fanatik. În prezent, acesta evoluează pentru Frosinone, echipă aflată pe locul 5 în Serie B.

Luni, 6 septembrie, perioada de transferuri se încheie oficial pentru Liga 1.

Până acum, Dinamo i-a transferat pe Constantin Nica, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Carp (liberi de contract) şi Cătălin Itu (împrumutat de la CFR Cluj).

„Încercăm să mai aducem, pe ultima sută de metri, un atacant din Italia. Încă nu am semnat cu el. Îl luăm, sub formă de împrumut, de la un club care îi plăteşte partea salarială. A dat goluri şi în Serie A, şi în Serie B. Acum, joacă în Serie B.

Acum, în mod normal, închidem lista de transferuri, dar închisă definitiv nu e. Pentru că jucători liberi mai putem să luăm şi în zilele următoare. Vom avea făcute opt sau nouă transferuri”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Fanatik.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20385421/2/profimedia-0604893321.jpg

Pietro Iemmello (Sursa foto: profimediaimages.ro)

Dinamo s-a întărit înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a opta din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele