Ultima oră
Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal Ceahlăul, la un pas de desfiinţare? Anunţul sponsorului principal
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda

Dinamovistul, cu gândul la derby-ul cu FCSB. Mesajul clar înainte de meciul mult aşteptat. ”Este obligatoriu să se joace în Ghencea”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21258097/1/dinamo-bucuresti-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-9-09-2022-1.jpg

Telenovela dintre FCSB şi CSA Steaua pentru jucarea derby-ului cu Dinamo în ”Ghencea” pare fără sfârşit. Unul dintre jucătorii ”câinilor” îşi doreşte ca meciul să se joace pe arena cu mai mult de 30.000 de locuri.

Gruparea patronată de Gigi Becali îşi doreşte să joace în ”Ghencea” partida cu Dinamo din etapa a 2-a a Superligii, dar înţelegerea dintre cele două părţi nu a fost semnată încă, motivul fiind clauza impusă de ”militari” în cazul în care gazonul va fi ”deteriorat iremediabil”.

Neluţ Roşu, mijlocaşul lui Dinamo, consideră că derby-ul istoric al fotbalului românesc trebuie să se joace pe o arenă cu cât mai multe locuri, iar ”Ghencea” este locul potrivit.

”Cred că pentru fotbalul românesc este obligatoriu să se joace în Ghencea sau pe un stadion cât mai mare, ca oamenii să poată veni să asiste la meci. Cred că Arcul de Triumf este prea mic pentru un asemenea meci, la care oamenii îşi doresc foarte mult să vină”, a spus Roşu.

El a vorbit şi despre partida cu Universitatea Craiova din prima etapă a Superligii.

”Eu nu am emoţii, ne bucurăm că ne aflăm în situaţia de a juca din nou în Liga 1, chiar dacă mulţi nu au avut nici 5% încredere în noi. Ne bucurăm că am reuşit să realizăm acest vis al nostru şi al tuturor dinamoviştilor.

Arcul de Triumf a fost ca o casă pentru noi în sezonul de Liga 2, suntem deja obişnuiţi cu stadionul. O să fie un meci spectaculos, frumos. Oamenii vor veni la stadion să se bucure de fotbal.

Ei sunt favoriţi, e normal, de câţiva ani au ca obiectiv câştigarea campionatului. Sunt o echipă bună, dar i-am urmărit foarte bine şi ştim ce avem de făcut”, a mai declarat Neluţ Roşu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele