Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Dinu Gheorghe a explicat motivele pentru care Octavian Popescu şi David Miculescu nu îşi ating potenţialul la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20866051/1/antrenament-fcsb-inaintea-meciului-cu-fc-dunajska-streda-uefa-europa-conference-league-10-08-2022.jpg

Dinu Gheorghe, fost oficial al formaţiilor bucureştene Dinamo şi Rapid, a comentat situaţia la rivala celor două grupări, FCSB, a tinerilor Octavian Popescu (19 ani) şi David Miculescu (21 de ani).

Gheorghe consideră că amândoi nu reuşesc să îşi atingă potenţialul, fiindcă se luptă cu un coechipier valoros pentru locul de titular în angrenajul lui Nicolae Dică, respectiv Florinel Coman pentru ”Tavi” Popescu şi Andrei Cordea pentru David Miculescu.

Sfatul lui Dinu Gheorghe

El a mai spus că cei doi jucători tineri, chiar dacă sunt foarte talentaţi, trebuie introduşi o repriză, 30 de minute, uneori chiar să fie lăsaţi pe bancă pentru a putea creşte cu adevărat.

”Şi Miculescu, şi Tavi Popvescu au o problemă, un handicap pentru ei, zic eu. Ei, în clipa de faţă, trebuie să îşi câştige locul de titular. Miculescu ar avea o şansă la Cordea. Cordea, acum, este peste el şi nu ştiu dacă Miculescu are tăria de caracter sau puterea mentală să treacă şi să lupte pentru postul de titular. El e băgat în echipă pentru că mai sună Gigi Becali: ’Ce facem cu Miculescu, de ce nu joacă?’.

Apoi, dincolo, Tavi Popescu, cât a fost accidentat Coman şi nu a jucat, a zburdat acolo, nu a avut niciun fel de presiune. Acum, când a venit Coman, care cât de cât a jucat mai bine, e o concurenţă clară şi acolo. Şi nici el nu poate să facă faţă, zic eu, concurenţei cu Coman. Şi de aici pleacă acest prim eşec cu cei doi jucători tineri, foarte talentaţi.

Aceşti tineri trebuie băgaţi cu măsură, o repriză, 30 de minute, în anumite meciuri să nu joace, aşa se creşte un jucător, dar aşa au considerat ei.”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit David Miculescu (21 de ani) pentru FCSB în 12 meciuri oficiale din Superligă şi din Conference League.

  • 1,7 milioane de euro a plătit FCSB pentru serviciile lui David Miculescu către ”Bătrâna Doamnă” UTA.

Doar două pase de gol a reuşit Octavian Popescu, în actualul sezon pentru FCSB, în 17 apariţii.

  • ”Tavi” a fost adus la FCSB II, în luna iulie a anului 2020, de la Regal Bucureşti, în schimbul sumei de 200.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele