Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Dinu Gheorghe, categoric: ”El va veni la Dinamo antrenor. Va aduce şi 7-8 jucători”

Dinamo Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20395892/1/dinu-gheorghe.jpg

Dinamo se află pe punctul să-şi numească un nou antrenor. Acest lucru se va întâmpla, însă, după meciul din etapa care urmează în Casa Liga 1, cu FC Botoşani. Dinu Gheorghe, fost conducător la Rapid, a declarat că, foarte probabil, la Dinamo va veni Mircea Rednic antrenor, mai ales că din club a plecat şi Ionuţ Negoiţă.

  • Dinamo - FC Botoşani, duminică, ora 19:00, pe Look Sport+

Gheorghe consideră că Rednic nu va veni singur la Dinamo, ci alături de mai mulţi jucători, destul de mulţi, 7-8, în condiţiile în care, totuşi, ”câinii” au făcut ceva transferuri în ultima perioadă.

Eu zic că vine Mircea Rednic. Asta e părerea mea! Normal ar trebui să tragă de el, eu cred că a fost la discuţii dar se lasă mai greu. Mircea Rednic are o masă de jucători străini pe care îi poate aduce, ar putea face un lot de jucători buni pentru a se salva de la retrogradare. La Dinamo trebuie echipă, poate să aducă şapte-opt jucători. Eu am zis că cred.

 Este o problemă la el că nu ştiu cum o să bage sabia în teacă cu Mureşan, el l-a dat afară de la CFR Cluj. Mircea Rednic are potenţă financiară şi poate să plătească prime jucătorilor”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Dinamo a ajuns la cinci eşecuri consecutive şi vine după un eşec zdrobitor, 0-6, contra celor de la FCSB. Cu opt jucători noi, ”câinii” primesc vizita celor de la FC Botoşani. Partida este duminică, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Moldovenii au o situaţie în clasament diametral opusă. Elevii lui Marius Croitoru au administrat etapa trecută primul eşec campioanei CFR Cluj şi ocupă locul al treilea, iar un succes i-ar putea urca pe locul secund.

Sorin Colceag va fi antrenorul lui Dinamo pentru câteva etape, a anunţat Iuliu Mureşan. Acesta a fost interimar din momentul în care Dario Bonetti a fost demis.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele