Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Dinu Gheorghe e sigur că Rapidul va deveni o forţă în România şi Gigi Becali va fi detronat! Se anunţă un nou patron în Casa Liga 1: „Am auzit foarte multe lucruri pozitive”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20673896/1/rapid-bucuresti-fc-botosani-play-out-liga-1-casa-pariurilor-2-04-2022.jpg

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc şi ceea ce se întâmplă în Giuleşti arată frumos şi foarte promiţător. Lucrurile s-ar putea îmbunătăţi şi mai mult, iar rapidiştii vor spera cu adevărat la campionat, dacă zvonurile privind noul patron se vor concretiza.

Dinu Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din România, a dezvăluit în direct că Dan Şucu va investi serios la Rapid şi va cumpăra 49% din acţiuni.

Omul de afaceri deja s-a implicat în zona de copii şi juniori a clubului din Giuleşti. Potrivit speculaţiilor, investiţiile pe care Şucu le are în plan, doar la copii şi juniori, s-ar ridica la 10 milioane de euro. 

„El va cumpăra cele 49% pe o sumă de bani şi pe lângă asta clubul va beneficia şi de o infuzie de capital. Am auzit foarte multe lucruri pozitive despre el. Cu Şucu, acţionar majoritar, fără nicio discuţie (n.r. va ajunge Rapid la un nivel superior).

Dacă Şucu vine la Rapid, el se poate lupta cu Gigi Becali, la nivel de Bucureşti. Nu ştiu ce avere are unul şi ce avere are altul. Din ce vorbeşte lumea, Becali este la undeva foarte sus, dar la nivel de fotbal, de investiţii în echipe, eu zic că se poate lupta cu Gigi Becali”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele