Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dioszegi, scandalizat de decizia luată de Kovacs în partida CFR - Sepsi. ”Nu vreau să cred că există o legătură între un arbitru şi un club”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20891775/1/laszlo-dioszegi-ii-raspunde-lui-dan-sucu-2-scaled.jpg

Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a fost scandalizat de decizia luată de Kovacs în defavoarea echipei sale. 

Omul de afaceri consideră că în duelul dintre Malele şi Dumitrescu, în urma căruia jucătorul covăsnenilor s-a ales cu arcada spartă, se impunea cartonaş roşu pentru jucătorul lui CFR. Dioszegi a fost deranjat de faptul că Istvan Kovacs nu a fost chemat de arbitrul VAR, Florin Andrei, să revadă faza.

”Am făcut un joc bun. Dacă arbitrii erau atenţi şi acordau roşu la Malele, poate jocul era altfel. Era o fază foarte importantă. Noi am rămas în 10. Dumitrescu a stat vreo 5 minute pe afară, timp în care am luat gol dintr-o fază fixă.

Mi s-a părut că a fost roşu din prima, nu ştiu de ce nu a schimbat decizia când a văzut sânge. Nu înţeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus arbitrului că e roşu. Consider că cel mai grav a greşit arbitrul VAR. El a avut ocazia să revadă intensitatea loviturii lui Malele.

Nu se poate considera că Istvan Kovacs este mai bun, iar cel din camera VAR e mai slab şi nu are curaj. Nu cred că stă în picioare această teorie. Aşa ceva nu trebuie să existe, pentru că ar înseamna că avem degeaba VAR.

Nu vreau să cred că în ziua de azi există o legătură între un arbitru şi un club. Se poate întâmpla orice, dar nu vreau să cred. Dacă există aşa ceva, degeaba facem fotbal. Încă cred în onestitatea fotbalului românesc”, a spus Dioszegi la ProArena.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele