Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Directorul executiv de la FC Argeş a vorbit despre situaţia internă a echipei. ”S-au certat şi la Bayern Munchen şi au luat campionatul într-un final”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21215060/2/fc-arges-dinamo.jpg

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. Returul va avea loc sâmbătă.

Daniel Stanciu, directorul executiv al celor de la FC Argeş a vorbit despre situaţia de la echipă, care este departe de a fi una liniştită, însă a negat categoric că ar fi existat altercaţii fizice între jucători.

”Lucrurile astea se întâmplă. Nu s-au bătut, a fost o altercaţie, mai mult verbală. N-a fost nici prima şi nici ultima din acest sezon, cel puţin de când sunt eu aici.

Acuma nu poţi să spui că a fost dezastru pe Naţional Arena că s-au certat doi jucători. S-au certat şi la Bayern Munchen şi au luat campionatul într-un final”,
a spus oficialul piteştenilor, pentru Fanatik.

Returul cu Dinamo nu se mai joacă la Piteşti

Meciul retur dintre Dinamo şi FC Argeş nu se joacă pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, ci pe arena din Mioveni. Oficialii clubului piteştean au făcut cere la FRF pentru a muta acolo partida, motivând că în Trivale sunt ”probleme cu nocturna”, informează DigiSport.ro.

Cererea făcută de piteşteni a fost aprobată de FRF.

"Federaţia Română de Fotbal a anunţat că partida FC Argeş – Dinamo Bucureşti, contând pentru manşa retur a barajului pentru menţinere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

În manşa tur, bucureştenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri", se arată în anunţul postat pe site-ul echipei.

Meciul retur dintre FC Argeş şi Dinamo se va vedea sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele