Ultima oră
Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged
Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti

Directorul general al Fiorentinei a suferit un atac de cord. Meciul cu Atalanta, amânat

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21527110/1/serie-a.jpg

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a suferit duminică un atac de cord la hotel, în Bergamo, astfel că meciul dintre Atalanta şi Fiorentina, programat duminică, a fost amânat, relatează L'Equipe.

În timp ce la hotelul Winter Garden din Bergamo, cu câteva ore înainte de meci, avea loc o şedinţă tehnică, îngrijorarea a crescut cu privire la starea de sănătate a directorului general .

Potrivit Gazzetta dello sport, bărbatul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la un spital din Milano, după ce a suferit un stop cardiac.

Este o situaţie foarte gravă, care stârneşte atâta îngrijorare încât meciul dintre Fiorentina şi Atalanta Bergamo, care trebuia să se dispute duminică, a fost amânat, precizează L'Equipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele