Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Directorul general al Phoenix Suns a demisionat. El a fost acuzat de conduită greşită la locul de muncă

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21009697/1/phoenix.jpg

Directorul general al Phoenix Suns, Jason Rowley, a demisionat după ce un raport în care a fost acuzat de conduită greşită la locul de muncă l-a determinat proprietarul Robert Sarver să vândă franciza NBA, a informat luni ESPN.

Rowley, care a început să lucreze pentru Suns în 2007 şi a fost preşedinte din 2012, i-a asigurat pe angajaţi că nu va renunţa după ce raportul ESPN difuzat în decembrie anul trecut îl viza direct.

Vestea plecării lui Rowley a venit în momentul în care Consiliul guvernatorilor NBA a aprobat, luni, vânzarea Phoenix Suns şi Phoenix Mercury (WNBA) către un grup condus de miliardarul Mat Ishbia, pentru suma record de 4, miliarde de dolari (3,73 miliarde de euro). Personalul de la Suns a aflat despre demisia lui Rowley printr-un e-mail de la managerul interimar al echipei, Sam Garvin, potrivit ESPN.

„După aproape 15 ani de muncă asiduă şi servicii dedicate, Jason a simţit că schimbarea proprietarului a creat momentul perfect pentru a încheia acest capitol din călătoria sa profesională şi pentru a urma noi oportunităţi. Îi urăm lui Jason toate cele bune şi apreciem munca sa neobosită în numele organizaţiei noastre”, se spune în e-mail.

ESPN a detaliat acuzaţii de agresiune, hărţuire, intimidare verbală şi represalii împotriva angajaţilor echipei Suns. Acest raport a dus la o investigaţie oficială a NBA: Robert Sarver a fost exclus din ligă timp de un an şi a fost obligat să plătească 10 milioane de dolari după o controversă răsunătoare declanşată de remarci rasiste şi misogine şi de managementul său bazat pe bullying.

După ce mai mulţi sponsori au promis că nu-l mai susţin pe proprietar din cauza comportamentului său, Sarver s-a angajat să vândă echipa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele