adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Directorul tehnic al FRF merge pe mâna selecţionerului. ”În primul rând, îi dăm credit lui Edi în continuare”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20744110/1/stoichita.png

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă a vorbit despre parcursul extrem de modest al naţionalei în debutul Ligii Naţiunilor. ”Tricolorii” au înregistrat o victorie şi trei înfrângeri, iar jocul este departe de a fi unul mulţumitor.

Soichiţă a precizat că selecţionerul Edi Iordănescu primeşte în continuare credit şi este de părere că acesta e un bun cunoscător al fenomenului fotbalistic.

”Am avut o discuţie cu preşedintele FRF şi Edi, pentru a vedea ce facem în continuare, pentru a nu ne minţi. Accident nu mai este. Când te bate, Armenia, Georgia, Muntenegru şi Bosnia, nu mai putem vorbi de accident. Trebuie analizată această situaţie, să dăm apoi. După ce nişte direcţii care trebuie urmate. E mai greu să mai spui că s-a întâmplat. S-a întâmplat şi în 90. Ce echipă aveam atunci. La echipa pe care o aveam, nu a fost niciun fel de problemă să-şi revină la 94. Acolo e un accident.

În primul rând, îi dăm credit lui Edi în continuare. A fost împuternicit de a luat toate deciziile. Cum vede el strategia pentru viitor şi cum ne asumăm viitorul.

(n.r. dacă rămâne şi după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor) Se poate şi asta, să rămâne la echipa naţională, în funcţie de analiză.

Stabilim în comisia tehnică ce a lucrat omul acesta. Merită să meargă în continare. Merită, pentru că este un profesionist. Este un om care ştie fotbal. Are o şcoală sănătoasă, e maleabil. El schimbă şi în timpul jocului. Dai un om afară pentru un joc. Nu e în regulă treaba asta”
, a spus Stoichiţă, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri