Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Discursul clar al lui Adrian Mititelu înainte de meciul cu Sepsi: ”Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21060923/1/adm.png

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor, Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, joi, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. 

Înainte de meci, Adrian Mititelu a avut un mesaj clar. El susţine că oltenii nu vor avea fani la această partidă. 

”Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova!”

”Diseară sper să avem un happy-end. E un obiectiv foarte important. Avem prime destul de consistente. Între 5 şi 15.000 de euro, în funcţie de meciurile jucate şi de cum şi-a negociat fiecare. La titlu nu avem cum să ne implicăm noi.

Dacă intrăm în play-off, vom avea meciuri tari, cu stadionul, dacă nu full, aproape full. Ambele echipe merită calificarea. Diferenţa o va face şansa, forma de moment.

Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova. Poate vor fi 10-15 infiltraţi. Aici e un stadion mai mic. Eu nu am treabă cu galeria. E doar un grup deosebit care încearcă să impună anumite criterii”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit as.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri