Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21217193/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023.jpg

Joonas Tamm, fostul fundaş central al vicecampioanei FCSB, a oferit o primă reacţie după despărţirea de formaţia ”roş-albastră” în ţara sa natală, Estonia.

Stoperul a dezvăluit că Mihai Stoica şi antrenorii echipei şi-au dorit ca acesta să continue la FCSB, însă Gigi Becali şi-a impus dorinţa proprie ca de obicei.

Joonas Tamm, împăciuitor după plecarea de la FCSB

Tamm a avut un discurs demn de un adevărat profesionist. Deşi fotbaliştii au tendinţa să atace clubul la care au evoluat atunci când se simt neîndreptăţiţi de conducere, estonul a subliniat că schimbările sunt normale la un club mare la care nu sunt atinse obiectivele stabilte.

”După sezonul regular, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r.- Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar, în acelaşi timp, la un club mare dacă nu ai rezultate tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este!”, a declarat Joonas Tamm, potrivit presei din Estonia.

Planurile de viitor ale lui Tamm

Apărătorul central a menţionat că nu se grăbeşte să îşi găsească un nou angajament şi că ar prefera o înţelegere valabilă pentru cel puţin doi ani.

”Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie! De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine.”, a mai adăugat Tamm.

  • 4 goluri în 44 de meciuri a reuşit Joonas Tamm pentru FCSB în stagiunea aproape încheiată, în toate competiţiile.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele