Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Discursul lui Falub, după rezultatul bun cu Voluntari: „Dacă ai frică, n-ai ce să cauţi la fotbal! Noi am avut ocaziile mari”

Academica Clinceni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20506919/1/academica-clinceni-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-14-12-2021-2.jpg

Academica Clinceni şi FC Voluntari au avut o prestaţie slabă în runda 19 din Casa Liga 1 şi au terminat la egalitate, 0-0. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Pentru gazde poate fi considerat un rezultat bun, având în vedere că se află pe ultimul loc şi abia acum au reuşit primele rezultate pozitive, după o serie neagră îndelungată: 2 victorii şi egalul de astăzi. Antrenorul Academicii, Adrian Falub, s-a declarat mulţumit de elevii săi. 

„Adversarii ne-au pus în dificultate de multe ori, au început meciul mult mai bine decât noi. N-am reuşit să recuperăm mingea deloc în terenul lor. Apoi am echilibrat jocul, cred că este un rezultat echitabil, dar ocaziile cele mai mari le-am avut noi. Puteam câştiga, dar cred că este un rezultat care trebuie să ne mulţumească, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună.

Ca moral, nu stăm rău, am avut motivaţie, am vrut să câştigăm, dar atât am putut azi. Din punct de vedere fizic, nu suntem în cea mai bună formă. E dificil să jucăm din trei în trei zile. N-am avut prospeţime când am recuperat mingea.

Trebuie să recuperăm jucătorii din punct de vedere medical, Patriche, Gabra, Moulin. Avem şi suspendaţi, ne aşteaptă un meci greu cu Chindia. 

Nu îmi e frică, dacă ai frică n-ai ce să cauţi la fotbal. Mereu am fost în situaţiile astea, pentru mine nu e ceva nou. N-am fost niciodată la o echipă la care toate lucrurile erau bune. Am fost unde nu erau bani, situaţia din clasament era grea. Am vrut să antrenez, dar n-am avut privilegiul să aleg, echipele m-au ales”, a spus Adrian Falub la finalul jocului.

 

mail-share icon Email
viewscnt