Ultima oră
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV

Discursul superb al Anei Bogdan după victoria adusă României: ”Am făcut-o pentru ţara mea!”

Tenis Publicat pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21096539/1/facebook-ana-bogdan.jpg

Ana Bogdan a notat, vineri seară, pe Facebook, că pentru ea victoria din meciul cu Kaja Juvan, din Billie Jean King Cup, înseamnă mult şi că a pus mult suflet, în special în setul decisiv.

“Asta înseamnă mult pentru mine, am făcut-o pentru mine, pentru echipa mea, pentru familia mea, pentru ţara mea. Am pus suflet în fiecare minge, în special la revenirea de la 0-4 în setul 3. Mâine este altă zi în care trebuie să ne concentrăm şi să avem multă energie pozitivă şi încredere că totul este posibil”, a scris Bogdan.

Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4.

După primele două meciuri ale întâlnirii de la Koper, România conduce Slovenia cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele