Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Divizia de afaceri globale a Alibaba l-a numit pe David Beckham drept ambasador internaţional al mărcii de comerţ electronic

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21607531/1/2513751-52173735-2560-1440.jpg

Starul fotbalului David Beckham va promova platforma internaţională de comerţ electronic a Alibaba, AliExpress, în cel mai mare parteneriat global de ambasador al mărcii de până acum, a anunţat luni divizia de afaceri, citată de CNBC.

Acordul vine pe fundalul expansiunii globale rapide a rivalilor din China, Temu, parte a PDD Holdings, şi a startupului de modă online Shein, primul făcând şi publicitate la Super Bowl pentru a câştiga clienţi din SUA.

AliExpress, care nu a dezvăluit cât de mult îl plăteşte pe Beckham pentru a fi ambasadorul global al mărcii sale, s-a alăturat mai multor companii chineze pentru a sponsoriza campionatul european de fotbal UEFA, care va începe la jumătatea lunii iunie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri