Ultima oră
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”

Djokovic a vrut să se retragă din tenis: ”A fost foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional. A fost greu, am plâns”

Tenis Publicat pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19350956/1/djokovic.jpg

Novak Djokovic a fost la un pas să se retragă din tenis, în 2010, după eşecul de la Roland Garros, în faţa lui Jurgen Melzer. Meciul a fost unul foarte strâns, sârbul cedând într-o luptă dusă pe parcusul a cinci seturi, scor 6-3, 6-2, 2-6, 6-7 (3), 4-6.

Djokovic a povestit că eşecul l-a marcat şi că a s-a gândit foarte serios la retragere. Emoţia momentului a fost puternică, iar despre el se putea vorbi acum, la trecut. ”Acea înfrângere a fost foarte dificilă pentru mine din punct de vedere emoţional. A fost greu, am plâns după ce am fost eliminat. Am vrut să renunţ la tenis, vedeam totul negru în faţa ochilor.

Din acel moment, m-am simţit eliberat. Am scăpat de presiune şi am început să fiu mai agresiv pe teren", a povestit Djokovic, pentru Sky Sport Italia.

În 2010, Djokovic avea un singur trofeu de Mare Şlem. Au urmat ani mai buni, iar acum sârbul are în dreptul său 17 astfel de turnee câştigate, fiind devansat doar de Roger Federer şi Rafael Nadal.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele