Ultima oră
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă
Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League

Djokovic continuă să scrie istorie! Borna atinsă astăzi de sârb

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21391918/1/djokovici-tw-rolex-paris-masters.jpg

Novak Djokovic începe luni cea de-a 400-a săptămână, un record, ca număr 1 în clasamentul ATP, la mai bine de 12 ani de când a ajuns pentru prima dată în fruntea clasamentului.

Djokovic a obţinut locul 1 ATP pentru a opta oară, un record, la Turneul Campionilor cucerit duminică, la Torino, al şaptelea titlu de final de sezon, un record.

"Este o realizare destul de bună, 400 de săptămâni pe primul loc. Nu s-a mai făcut niciodată în istorie. Cineva va reuşi în cele din urmă să-l doboare, dar sperăm că va rămâne acolo pentru mult timp", a declarat Djokovic, duminică seară.

În februarie, Djokovic a doborât recordul de 377 de săptămâni al lui Steffi Graf şi a devenit liderul tuturor timpurilor, atât la masculin, cât şi la feminin, după ce în 2021 a depăşit marca de 310 săptămâni a lui Roger Federer pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 de un jucător.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele