Ultima oră
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

Djokovic continuă să scrie istorie! Borna atinsă astăzi de sârb

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21391918/1/djokovici-tw-rolex-paris-masters.jpg

Novak Djokovic începe luni cea de-a 400-a săptămână, un record, ca număr 1 în clasamentul ATP, la mai bine de 12 ani de când a ajuns pentru prima dată în fruntea clasamentului.

Djokovic a obţinut locul 1 ATP pentru a opta oară, un record, la Turneul Campionilor cucerit duminică, la Torino, al şaptelea titlu de final de sezon, un record.

"Este o realizare destul de bună, 400 de săptămâni pe primul loc. Nu s-a mai făcut niciodată în istorie. Cineva va reuşi în cele din urmă să-l doboare, dar sperăm că va rămâne acolo pentru mult timp", a declarat Djokovic, duminică seară.

În februarie, Djokovic a doborât recordul de 377 de săptămâni al lui Steffi Graf şi a devenit liderul tuturor timpurilor, atât la masculin, cât şi la feminin, după ce în 2021 a depăşit marca de 310 săptămâni a lui Roger Federer pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 de un jucător.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele