Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Djokovic începe sezonul 2023 la Adelaide, înainte de Australian Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20942322/1/fb-djokovici-2.jpg

Sârbul Novak Djokovici, care va putea participa la Australian Open, el primind viză pentru Australia, va concura înainte de grand slam la Adelaide International, turneu care va începe la 2 ianuarie, informează 9 news Adelaide.

Pentru Djokovici va fi primul turneu în Australia după ce la ediţia trecută a Australian Open nu a putut participa deoarece nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus atunci din competiţie şi expulzat din Australia. Tot atunci, sârbul a primit interdicţie pe trei ani de acces în Australia.

La 16 noiembrie, Djokovici a anunţat că autorităţile sale au anulat interdicţia în cazul său şi că a primit viză pentru Australia.

Novak Djokovici a câştigat de nouă ori Australian Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele