Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”

Tenis Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21587708/1/fb-novak-djokovici-5.jpg

Lovit în cap de un recipient aruncat de un spectator în timp ce semna autografe vineri, la turneul de la Roma, Novak Djokovic a explicat că a fost un "accident".

„Vă mulţumesc pentru mesajele de îngrijorare. A fost un accident şi mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheaţă. Ne vedem duminică”, a scris Novak Djokovic pe reţelele sale de socializare.

După ce a fost lovit de obiect, Novak Djokovic s-a prăbuşit la pământ. Potrivit unui purtător de cuvânt al Federaţiei italiene de tenis, care organizează turneul, „Djoko” „are o tăietură în la cap care nu a necesitat copci, ci doar lipici chirurgical”.

„El a fost dus înapoi la hotel şi nu era prea bucuros, aşa cum ne putem imagina şi înţelege”, a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit AFP.

Novak Djokovic s-a impus într-o oră şi 24 de minute, cu 6-3, 6-1, în faţa francezului Corentin Moutet, în primul tur al turneului ATP 1000 de la Roma.

Duminică, în 16-imi, Djokovic va evolua cu chilianul Alejandro Tabilo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele