Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

Djokovic, pe modul filosof. Răspunsul liderului ATP, după valul de critici primite: "Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară..."

Tenis Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19404918/1/djokovic.jpg
Criticat din toate părţile pentru implicarea în organizarea Adria Tour, tunreul amical de tenis transformat rapid într-un focar de COVID-19, Novak Djokovic s-a folosit, duminică, de un citat al unui Patriarh sârb pentru a le răspunde contestatarilor.
 
Imediat după ce el, soţia Jelena, dar şi mai mulţi participanţi la ediţiile Adria Tour organizate în Balcani, la Belgrad şi Zadar, au fost confirmaţi pozitivi cu COVID-19, asupra lui Djokovic s-a revărsat un întreg râu de critici. De la colegi de circuit, la editorialişti din presa internaţională, toată lumea l-a blamat pe liderul ATP pentru faptul că a ieşit prea repede în faţă şi a girat un eveniment care s-a dovedit, ulterior, un adevărat eşec.
 
Replica lui Djokovic a fost aşteptată, iar sârbul a răpuns folosind un citat al Patriarhului Pavle, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe în perioada 1990-2009: “Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci doar din cauza apei care intră în ele. Nu lăsa nimic din jur să te tragă în jos”, a scris Djokovic, pe Instagram.
 
După eşecul Adria Tour, unde Djokovic, Troicki, Dimitrov, Ivanisevic şi Coric au fost diagnosticaţi cu COVID-19, restartul tenisului e pus sub semnul întrebării, mai mulţi jucători de top, printre care şi Simona Halep, fiind reticienţi faţă de participarea la turnee.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele