Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României

Cupa României Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21594429/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Pe lângă asta, clubul este foarte aproape să schimbe forma de organizare, lucru ce i-ar permite să aibă drept de promovare.

Doar două echipe din Superliga i-au felicitate pe hunedoreni pentru câştigarea cupei. Este vorba despre Universitatea Craiova şi Rapid.

Mesajul transmis de Universitatea Craiova

Oltenii au felicitat-o pe Corvinul Hunedoara pentru triumful istoric şi i-au menţionat şi pe cei doi foşti jucători de la echipă, Andrei Hergheligiu şi Alex Neacşa.

„Felicitări alb-albaştrilor de la FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru câştigarea Cupei României Betano! Felicitări celor 2 foşti jucători ai Ştiinţei, care au contribuit, seara trecută, la obţinerea trofeului: Andrei Hergheligiu, marcatorul penalty-ului decisiv, şi Alex Neacşa, căpitan al hunedorenilor!”, au transmis cei de la Universitatea Craiova.

Felicitările venite din Giuleşti

Giuleştenii le-au transmis felicitări celor de la Corvinul, menţionând că ultima echipa din Liga 2 care a reuşit perfomanţa de câştiga Cupa României a fost Rapid, în anul 1975. Rapidiştii nu i-au uitat nici pe foştii jucători formaţi în academia lor.

„A fost o călătorie fantastică pentru FC Corvinul 1921 Hunedoara, încheiată cu trofeul Cupei României. Din 1975, de la Rapidul lui Nae Manea, o echipă din liga secundă nu mai câştigase competiţia.

Merituoasa câştigătoare a avut în teren doi jucători formaţi la academia Rapidului, Antonio Bradu şi Ştefan Lefter. Nu putem decât să îi felicităm pe hunedoreni şi îi aşteptăm cât mai curând în SuperLiga România!”, a fost mesajul clubului Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele