Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Doi jucători de la FCU Craiova au fost arestaţi pentru 30 de zile. Instanţa le-a respins contestaţiile

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20927916/1/fcu.jpg

Doi jucători de la echipa a doua a lui FCU Craiova, Andrei Cătălin Albu şi Jesus Eduardo Sperlea, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

Albu şi Sperlea au fost arestaţi de Poliţie pentru săvârşirea unei tâlhării, miercuri seara. Cei doi jucători ar fi ameninţat trei copii cu bătaia şi le-ar fi furat banii, potrivit reporter24.info.

Judecătoria Craiova a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi fotbalişti, joi seara, pentru fapta săvârşită. Tribunalul Dolj a decis că nefondate contestaţiile celor doi, astfel cercetările vor continua cu cei doi în arest preventiv.

”În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificaţi pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea celor trei infracţiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi şi un minor de 16 ani, din municipiul Craiova.

Cei doi au fost conduşi la audieri, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, precizează Poliţia din Dolj, potrivit sursei citate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri