Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Doi tehnicieni sunt în cursă pentru a prelua CS Mioveni, după demiterea lui Alexandru Pelici

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20493578/1/cs-mioveni-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-5-12-2021.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Garutti 33’ (autogol) şi Mitrea 88’ (penalty).

Eşecul i-a fost fatal lui Alexandru Pelici, informează Fanatik, care scrie că tehnicianul a fost demis. Cel care a luat decizia a fost primaul din Mioveni, Ion Georgescu.

Sursa mai sus citată scrie că pe lângă antrenor a fost concediat şi staff-ul său. Favoriţi pentru a prelua banca tehnică sunt Eugen Neagoe şi Mihai Teja, doi tehnicieni cu experienţă la nivelul primei ligi.

Neagoe este liber de contract. El a antrenat-o ultima oară pe Astra Giurgiu, de care s-a despărţit în mai 2021 şi a fost dorit de FC ”U” Craiova recent, însă a fost preferat în cele din urmă omul cu care au promovat în prima ligă, Eugen Trică. Teja este de asemenea fără angajament, după ce s-a despărţit la mijlocul lunii septembrie de Gaz Metan Mediaş, în locul său fiind instalat Ilie Poenaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele