Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Doliu din nou în Dakar! Motociclistul Carles Falcon a decedat, la câteva zile după ce a suferit un grav accident

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21461709/1/fal.jpg

Carles Falcon (45 de ani) a decedat, din cauza unui accident grav suferit în Dakar, competiţie care din păcate vine cu o tragedie şi în acest an.

El se afla în stare gravă de pe data de 7 ianuarie, în urma unui accident în etapa a doua a Raliului Dakar, desfăşurată între Al-Henakiyah şi Al-Duwadimi, au anunţat organizatorii, potrivit AFP.

Potrivit organizatorilor, pilotul a suferit o căzătură la ora 15.52, la kilometrul 448 al probei speciale, la 15 km de sosire.

Catalanul Carles Falcón, în vârstă de 45 de ani, participa pentru a doua oară la Dakar, la doi ani de la prima sa competiţie. Coechipierul său de atunci, Isaac Feliu, a suferit şi el un accident grav, care l-a ţinut în comă timp de mai multe săptămâni. Feliu a revenit în acest an în competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele