Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Doliu în lumea atletismului! Alex Quiñonez, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial, a fost ucis în Ecuador

Atletism Publicat pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20440221/1/alex.jpg

Atletul ecuadorian Alex Quiñonez, medaliat cu bronz la 200 metri la Campionatul Mondial din 2019, a fost ucis prin împuşcare, vineri, la Guayaquil, în Ecuador.

Sportivul avea 32 de ani.

Alex Quiñonez se afla într-o zonă comercială dintr-un cartier din Guayaquil, un oraş din centrul Ecuadorului, vineri seară cu cântăreţul Arcalla, când s-au tras focuri de armă în direcţia lor. Ambii bărbaţi au murit pe loc.

Quiñonez, medaliat cu bronz la 200 m la Mondialele 2019, avea 32 de ani. Moartea sprinterului ecuadorian a fost confirmată de Ministerul Sportului, care a regretat "pierderea unui mare sportiv, a unei persoane care ne-a făcut să visăm".
 
Quiñonez nu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei suspendări pentru încălcarea regulilor de localizare.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele