Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Doliu în sportul românesc! A încetat din viaţă la doar 47 de ani

Box Publicat pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21662825/1/velicu-foo-cs-dinamo.jpg

Fostul vicecampion mondial la box Marian Velicu a încetat din viaţă, la vârsta de 47 de ani, au anunţat, miercuri, CS Dinamo şi FR Box.

“Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a fostului pugilist Marian Velicu. În vârstă de numai 47 de ani, acesta s-a stins în urma unei boli necruţătoare”, a precizat CS Dinamo.

Component al secţiei de box de la Dinamo, Marian Velicu a fost vicecampion mondial şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 kg. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000.

După cariera sportivă, a lucrat ca poliţist în cadrul DGPMB.
mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele