Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Doliu la Liverpool! A murit tatăl lui Alisson Becker

Liverpool Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20009917/1/becker.jpg

Jose Agostinho Becker, tatăl portarilor Alisson (Liverpool) şi Muriel (Fluminense), a fost găsit mort, miercuri, într-un lac de acumulare de lângă Lavras do Sul, la ceva mai mult de 300 de kilometri de Porto Alegre, în statul brazilian Rio Grande do Sul, informează lefigaro.fr.

Bărbatul de 54 de ani a fost dat dispărut în cursul după-amiezii de miercuri, iar corpul său a fost găsit noaptea de către un angajat al proprietăţii familiei Becker, aflată pe malul lacului de acumulare.

"Clubul de fotbal Fluminense regretă profund moartea lui Jose Agostinho Becker, tatăl portarilor Muriel şi Alisson. Le dorim tuturor prietenilor şi familiei toată forţa", se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al clubului Fluminense.

"Cu mare tristeţe am aflat vestea morţii lui José Agostinho Becker, tatăl foştilor noştri portari Alisson şi Muriel”, a precizat Internacional Porto Alegre, care a transmis "putere familiei şi prietenilor lor în acest moment de mare durere”.

Becker senior a avut o influenţă importantă asupra carierei fiilor săi. El a fost portar la o echipă de amatori în oraşul Rio Grande do Sul când cei doi copii erau mici.

Format la Internacional Porto Alegre, unde a jucat până în 2016, Alisson Becker, 28 de ani şi 44 de selecţii la echipa naţională, a trecut la AS Roma, ca parte a primei sale experienţe europene, înainte de a ajunge la Liverpool, în 2018, pentru ceea ce a fost o sumă record în transferurile portarilor, 62,5 milioane euro. El a apărat poarta echipei Liverpool de 115 ori până în prezent, câştigând Liga Campionilor în 2019 şi Premier League anul următor.

Muriel, 34 de ani, a jucat şi el la International. După mai multe împrumuturi în Brazilia, fostul internaţional U20 brazilian a ajuns în Europa, la clubul portughez Belenenses, pentru care a evoluat între 2017 şi 2019, înainte de a se întoarce în Brazilia, la Fluminense.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele