Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Domenec Torrent, reacţie nervoasă la o conferinţă de presă când a fost întrebat de Olimpiu Moruţan. Ce a spus antrenorul Galatei

Stranieri Publicat pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20679641/1/morutan.jpg

Olimpiu Moruţan nu are cea mai bună situaţie la Galatasaray după venirea lui Domenec Torrent, iar antrenorul chiar a reacţionat la o coferinţă de presă recentă. Nu este deloc încântat când primeşte întrebări despre român sau despre alţi fotbalişti din lot care nu au evoluţii constante.

Astfel, se vede din nou o posibilitate, în acest episod, ca Moruţan să plece de la Galatasaray în vară, la finalul întrecerii actuale. În plus, sunt câteva echipe care îl vor pe fostul fotbalist de la FCSB.

Nu înţeleg întrebările despre Moruţan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanţi. Aţi văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei şi observ ce văd pe teren şi ce văd la antrenamente. Atât Moruţan cât şi Bariş Alper Yilmaz se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Însă mă întreb, sunt sau nu în formă? Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e uşor. Toţi merită să joace, nu îi pot convinge cu explicaţii tactice. Să spunem că Bariş sau Moruţan jucau, ei au fost şi titulari, în special Moruţan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Ieri, Moruţan mânca singur în baza lui Galatasaray. Poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toţi vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a declarat Torrent, potrivit Sporx.

Al Ain, interesată de Moruţan

Olimpiu Moruţan nu a convins la Galatasaray, însă chiar şi aşa mijlocaşul român poate fi vândut de formaţia din ”Ţara Semilunei” cu o sumă astronomică pentru un fotbalist român.

10 milioane de euro ar fi dispusă să achite Al Ain, grupare care a mai fost interesată de serviciile lui Moruţan încă din perioada în care evolua la FCSB, pentru a-i obţine semnătura fotbalistului în vârstă de 22 de ani, conform ultimelor informaţii apărute în Turcia.

Transferul are şanse foarte mari să se realizeze. Al Ain şi-l doreşte pe Moruţan cât mai rapid cu putinţă, iar Galatasaray ar avea ocazia să obţină un profit substanţial pentru un jucător utilizat doar de două ori în ultimele şase meciuri din campionat, pentru care s-a angajat să îi platească lui Gigi Becali 3,5 milioane de euro. Oficialii turci nu şi-au respectat însă cuvântul, iar Gigi Becali ar fi intentat deja un proces la FIFA.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele