Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Dominic Marcu începe noul sezon cu bateriile încărcate la Trofeul Râşnov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21556031/1/img-20240411-wa0021.jpg

În acest weekend, pe 13-14 aprilie, pilotul Dominic Marcu va lua startul la Trofeul Râşnov, prima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Trofeul Râşnov este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din calendarul de motorsport, atrăgând la start 86 de piloţi şi numeroşi pasionaţi de motorsport din întreaga ţară şi de peste hotare.

Dominic a demonstrat că maşinile electrice pot fi la fel de performante şi competitive ca cele cu motoare tradiţionale. Sezonul trecut, Dominic a reuşit să obţină multiple clasări pe podiumul clasamentului general, demonstrând că tehnologia electrică poate fi la fel de rapidă şi eficientă ca şi cea convenţională.

Călătoria lui Dominic în motorsportul electric nu ar fi fost posibilă fără susţinerea partenerilor care împărtăşesc pasiunea pentru inovaţie şi sustenabilitate. Participarea sa este datorată partenerilor E.ON, George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, NetBet, Hama Romania, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade şi Ministerul Mediului.

În plus, Dominic este bucuros să primească susţinerea noilor parteneri: Bergenbier Fără Alcool, NEPI Rockcastle, Duracell şi AutoChelu.

Pe lângă noutăţile în materie de parteneri, Dominic Marcu vine şi cu un nou design pentru maşina sa electrică, o reinterpretare a identităţii sale în lumea motorsportului.

"Proiectul nostru a fost lansat la Trofeul Râşnov şi de fiecare dată când concurez aici, îmi amintesc de emoţiile primei urcări cu Tesla. Sunt extrem de entuziasmat să revin şi să începem noul sezon", a declarat Dominic Marcu.

Combinaţia dintre acest traseu spectaculos şi mulţimea pasionată creează întotdeauna o atmosferă incredibilă. Dominic Marcu este nerăbdător să vadă ce poate realiza în acest weekend şi îşi invită susţinătorii să se alăture acestui spectacol minunat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele