Ultima oră
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică
Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Dominic Marcu revine cu energie la Trofeul Straja, o splendidă etapă a coastei româneşti

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21300515/1/marcu.jpg

Weekendul trecut, 26-27 august, Baia Mare a găzduit o competiţie plină de adrenalină şi pasiune, iar Dominic Marcu a demonstrat încă o dată performanţa maşinilor electrice în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Masters. Pilotul a reuşit încă o performanţă la Trofeul Baia Mare, terminând pe locul 5 în Categoria 1 (maşini) şi locul 9 în clasamentul general.

Acesta şi-a îmbunătăţit timpului său cu 7 secunde faţă de anul trecut pe acelaşi traseu,arătând determinare şi perseverenţă pentru a-şi depăşi propriile performanţe.

Următorul capitol în povestea de motorsport a lui Dominic începe în acest weekend, pe 2-3 septembrie, la Trofeul Straja, etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Este pentru a doua oară când Dominic va concura pe acest traseu. Cu fiecare nouă provocare, el îşi propune să atingă noi performanţe, să îmbunătăţească rezultatele şi să ofere o experienţă de neuitat publicului şi fanilor săi.

Traseul de la Straja este într-un cadru natural pe care Dominic îl iubeşte. În calitate de pasionat al sporturilor de iarnă, este atras de această locaţie, unde natura şi adrenalina se îmbină perfect. Pilotajul în zonele montane, pe trasee tehnice şi virajate, reprezintă o provocare pe care Dominic o abordează cu pasiune şi tehnică.

Anul trecut, la Trofeul Straja, Dominic a reuşit cea mai bună clasare a unei maşini electrice într-o manşă de concurs din istoria campionatului, obţinând locul 2 în clasamentul general şi locul 4 la final de etapă. Publicul entuziast şi interesul crescut faţă de proiectul său cu prima Tesla Model 3 Performance de viteză în coastă l-au încurajat să atingă noi înălţimi în lumea motorsportului.

Traseul de la Straja a devenit rapid o destinaţie preferată pentru Dominic, datorită bunei organizări şi susţinerii primite din partea spectatorilor. Acest eveniment este o oportunitate de a-şi demonstra încă o dată abilităţile şi de a aduce publicului o experienţă motorsportivă memorabilă, pentru care Dominic a pregătit numeroase surprize. Totodată, el îşi doreşte să aducă în prim-plan şi mesajul de sustenabilitate, cu privire la protejarea mediului înconjurător, fiind foarte bucuros să concureze în zonele montane pe care le îndrăgeşte atât de mult.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele