Ultima oră
Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă! De ce a fost lăsat Mitriţă pe bancă: ”E bine ca jucătorii să aibă personalitate!” | VIDEO

Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă! De ce a fost lăsat Mitriţă pe bancă: ”E bine ca jucătorii să aibă personalitate!” | VIDEO
VIDEO | Marius Măldărăşanu pe picior de plecare de la Hermannstadt? „Aşa nu se poate!”. Reacţia antrenorului după egalul din prima etapă VIDEO | Marius Măldărăşanu pe picior de plecare de la Hermannstadt? „Aşa nu se poate!”. Reacţia antrenorului după egalul din prima etapă
Mitriţă, ironizat după ce a fost rezervă la Craiova: ”E un pas înainte pentru el. Gâlcă l-a pus pe bancă. Iordănescu l-a lăsat acasă!” | VIDEO EXCLUSIV

Mitriţă, ironizat după ce a fost rezervă la Craiova: ”E un pas înainte pentru el. Gâlcă l-a pus pe bancă. Iordănescu l-a lăsat acasă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Mitriţă a dat răspunsul imediat, după ce a fost rezervă în primul meci al sezonului, „Nu are voie să fie rezervă?”. Ce spune despre naţională VIDEO | Alex Mitriţă a dat răspunsul imediat, după ce a fost rezervă în primul meci al sezonului, „Nu are voie să fie rezervă?”. Ce spune despre naţională
Djokovic l-a învins pe Musetti şi va juca pentru al doilea an consecutiv finala de la Wimbledon cu Alcaraz Djokovic l-a învins pe Musetti şi va juca pentru al doilea an consecutiv finala de la Wimbledon cu Alcaraz
VIDEO | Hermannstadt -  Universitatea Craiova 0-0. Egal alb într-un meci cu multe ocazii VIDEO | Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-0. Egal alb într-un meci cu multe ocazii

Dominic Marcu şi Tesla Model 3 Performance: O prezenţă remarcabilă la Cupa Mediaşului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21635452/1/marcu.jpg

Dominic Marcu a participat la etapa recentă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Cupa Mediaşului, desfăşurată pe traseul de 3.1 km. Pilotul a concurat cu masina sa, Tesla Model 3 Performance, demonstrând încă o dată potenţialul şi performanţa maşinilor electrice în motorsport.

În cadrul acestei competiţii, Dominic Marcu a reuşit să îmbunătăţească timpul său de anul trecut şi să obţină locul 7 în clasamentul general. Cu o tehnologie de vârf şi o pregătire meticuloasă, Dominic a reuşit să cucerească cu succes traseul.

”Sunt mulţumit de rezultatele obţinute la etapa de la Mediaş. Tesla Model 3 Performance a fost partenerul meu de încredere în weekend şi m-a ajutat să ating obiectivele”, a declarat Dominic Marcu.

În pauzele dintre manşe, spectatorii s-au bucurat de momente de relaxare şi socializare în parcul de service, unde au avut ocazia să savureze Bergenbier Fără Alcool la rece. Aceste momente au fost o modalitate excelentă de a se răcori şi de a discuta despre pasiunea comună pentru motorsport şi tehnologia de vârf.

„Sunt foarte impresionat de susţinerea numeroasă pe care am primit-o de la publicul din Mediaş. Atmosfera a fost cu adevărat uimitoare şi m-a motivat să dau tot ce am avut mai bun pe traseu”, a declarat Dominic Marcu, în urma competiţiei.

Participarea lui Dominic Marcu cu Tesla Model 3 Performance la acest eveniment continuă să promoveze inovaţia şi tehnologia sustenabilă în motorsportul românesc, inspirând generaţiile viitoare de piloţi.

Pentru a se familiariza cât mai bine cu maşina de concurs, a optat să aducă şi maşina sa de recunoaştere, tot o Tesla Model 3 Performance. A pregătit maşina de stradă, încărcându-i bateriile la staţiile publice E.ON Drive, iar pentru maşina de curse a avut, asemenea, staţia de încărcare E.ON Drive nelipsită la fiecare etapă.

Pe 21 iunie, Dominic va fi prezent la evenimentul 'De la cal la cai putere' la Complexul Hipodrom Ploieşti alături de partenerul său George, o inovaţie BCR şi aduce în prim-plan frumuseţea maşinilor retro şi tehnologia modernă aplicată motorsportului.

Dominic Marcu va fi prezent cu Tesla Model S Plaid de curse, un simbol al inovaţiei şi performanţei în motorsportul electric.

"Evenimentul 'De la cal la cai putere' este un prilej minunat să aduc în prim-plan legătura dintre trecutul maşinilor retro şi viitorul revoluţionar al tehnologiei moderne în motorsport. Sunt încântat să prezint Tesla Model S Plaid de curse unică în Europa în acest cadru captivant şi să împărtăşesc entuziasmul meu cu toţi cei prezenţi la eveniment." a declarat Dominic.

În cadrul evenimentului, Dominic va fi disponibil pentru întâlniri cu fanii şi va oferi ocazia de a vedea îndeaproape maşina sa de curse Tesla Model S Plaid. Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii invită iubitorii de maşini să se alăture în acest weekend plin de spectacol şi emoţie.

În continuare, pe data de 29-30 iunie, Dominic se va îndrepta spre Harghita Challenge din nou cu Tesla Model 3 Performance, o altă competiţie importantă în calendarul său. Va fi pentru prima dată când Dominic va concura pe acest traseu, continuând să evidenţieze avantajele şi potenţialul tehnologiei electrice în motorsport.

În drumul său către succes, Dominic este susţinut de E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, THOR prin Edotec şi Ministerul Mediului.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele